Vodkasmagning


Vi tilbyder nu en unik smagning oplevelse for grupper på 4-20 personer. Vores professionelle smageksperter vil guide dig igennem en fantastisk smagsrejse, hvor du vil få mulighed for at smage på nogle af de mest eksklusive og sjældne vodkaer

Under smagningen vil du også lære mere om vodkas historie, produktion og smagningsteknikker.

Pakke nr 1 fra 4 – 10 personer

gælder hele ugen samt fredag og Lørdag

Vores vodkasmagning varer ca. 1 1/2 time og koster 450, – pr person. Man smager typisk et sted mellem 10-15 forskellige vodkaer – Vi sorger for at skabe en hyggelig og sjov atmostare, – en masse roverhistorie om vodka og en masse viden – hvor du og dine venner kan nyde vodkaerne og hinandens selskab.

Kontakt os i dag for at booke din egen vodkasmagning for 4-10 personer og oplev en uforglemmelig smagsrejse gennem vores verdensklasse vodkasamling.

Pakke nr 2 – fra 10-20 personer

gælder hele ugen samt fredag og Lørdag

Vores vodkasmagning varer ca. 1 1/2 time og koster 400, – pr person. Man smager typisk et sted mellem 8-12 forskellige vodkaer – Vi sorger for at skabe en hyggelig og sjov atmosfere, – en masse roverhistorie om vodka og en masse viden – hvor du og dine venner kan nyde vodkaerne og hinandens selskab.

Kontakt os i dag for at booke din egen vodkasmagning for 10-20 personer og oplev en uforglemmelig smagsrejse gennem vores verdensklasse vodkasamling.

Torsdag pakken – fra 2 personer

Torsdag køre vi tilbud på smagninger for 2 personer og op efter og sammen med andre

Torsdag priser – fra 16-19

Vores vodkasmagning varer ca. 1 time og koster kun 300, – pr person. Man smager typisk et sted mellem 5-10 forskellige vodkaer – Vi sører for at skabe en hyggelig og sjov atmosfere, – en masse røverhistorie om vodka og en masse viden – hvor du kan nyde vodkaerne og andre gæsters selskab.

Kontakt os i dag for at booke din egen vodkasmagning for 2 personer og oplev en uforglemmelig smagsrejse gennem vores verdensklasse vodkasamling.


– HUSK DETTE

GÆLDER KUN TORSDAG